Untitled Document
spitiki mpougatsa         e-mail

ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ

•  Μπουγάτσα  με κρέμα

Η μπουγάτσα με κρέμα σερβίρεται με ζάχαρη άχνη και κανέλλα.

•  Μπουγάτσα με τυρί

•  Μπουγάτσα με κρέμα και λιωμένη σοκολάτα

Η μπουγάτσα με κρέμα σερβίρεται με ζεστή φρέσκια λιωμένη σοκολάτα.

 

Η μπουγάτσα στο Σμυρνέικο μπουγατσοπωλείο ξεχωρίζει, σπιτική μπουγάτσα με παραδοσιακό τρόπο κατασκευής και αγνά υλικά. Αξίζει να την δοκιμάσετε.

 

ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΤΟ ΣΜΥΡΝΕΙΚΟ

 

 Κατασκευή μπουγάτσας - Παρασκευή μπουγάτσας

Για το φύλλο της μπουγάτσας απαιτείται αλεύρι, λάδι και μαλακό φυτικό βούτυρο αρίστης ποιότητας. Πλάθουμε τη ζύμη και τη χωρίζουμε σε μικρά στρογγυλά μπαλάκια, τα οποία αλείφονται με λάδι και βούτυρο και αφήνονται μερικές ώρες για να μαλακώσουν, να φουσκώσουν και να διπλασιαστούν. Από ένα μικρό μπαλάκι ζύμης, ο τεχνίτης, χάρη στην ικανότητά του, δημιουργεί ένα τέλειο,  πολύ λεπτό φύλλο, διαστάσεων περίπου 1,5 x 2 μέτρων. Τοποθετούμε το φύλλο στο ταψί και βάζουμε την επιθυμητή γέμιση.

mpougatsa 

 

Βγάζουμε την μπουγάτσα απο τον φούρνο, προσθέτουμε ζάχαρη άχνη, κανέλλα, την κόβουμε σε μερίδες και είναι έτοιμη για να την απολαύσετε ! 

 

 

 

 

ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ 

mpougatsa 

ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΣ

Πρόσθετες πληροφορίες